ONZE WINKEL

Mijn naam is Remco de Jong en samen met Cora de Leeuw heet ik je van harte welkom in mijn winkel. Sinds 2020 werk ik in de kaas en ik heb goede en leuke ervaringen in de winkel. Mijn winkel heeft een kernassortiment van hoogwaardige kaas waarnaast er diverse lekkernijen verkocht worden voor het perfecte feestje of borrel.

Mijn favoriete product dat ik van harte aanbeveel is onze boeren kaas. Deze kazen komen uit het Groene Hart, worden ambachtelijk gerijpt op de Alexanderhoeve in Woerden en nemen gretig aftrek onder de Woerdenaren, mensen uit de omgeving en toeristen.

In de winkel kun je terecht voor:

HOLLANDSE KAAS
We hebben in de winkel tal van Hollandse kazen. Van jong tot zeer oud, van Noord Hollands tot Friese nagelkaas. Daarnaast hebben we ook een mooi assortiment biologische kazen. Altijd eerlijk en vers!

BUITENLANDSE KAAS
De buitenlandse kazen zijn eveneens om te smullen. Blauwader, roodkorst, geitenkaas... Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het. En altijd de beste kwaliteit!

NOTEN
Of je nu van cashews, macadamia's, pinda's of amandelen houdt, Wij hebben het. En de noten zijn altijd vers gebrand op kwaliteit!

WIJN
De winkel heeft ook een mooie aanbod van de lekkerste wijnen uit heel Europa. Daarnaast hebben wij ook een prachtig portassortiment.

Onze openingstijden zijn
Maandag t/m vrijdag: 9:00-18:00
Zaterdag: 8:00-17:00


Graag tot ziens in de winkel!
Remco de Jong en Cora de Leeuw